Naš tim je zabeležio fenomenalne rezultate na takmičenju „International Open Air
Cooking Championship“ koje je održano u periodu od 11. do 13. septembra u
Rumuniji.
Jovan Tomović je osvojio zlatnu medalju u kategoriji Vegetarian mystery
box, dok je
Teodora Kosorić ponela zlato u kategoriji Poultry mystery box
i srebro u kategoriji Fish mystery box. Naš tim u sastavu Teodore Kosorić,
Jovana Tomovića i
Vladimira Predojevića, za pripremu tradicionalnog
menija osvojio je prvo mesto i pehar, dok je za uparivanje vina sa hranom
osvojio drugo mesto.
Uroš Urošević, rukovodilac METRO HoReCa
centra, našao se u ulozi člana žirija.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh0ibIKloCmz_2QVqNYveZ4VCQuJlmiR9ZXf4Lmt4aFooAo2Dbv8qeP-vRzsI586_t8z4Bt16HIqoLaE6T8dlcg6ksVKpXn-COekDMACYJtwXU_FFiqulLPKo2MmZKinK3bWcdbaBH1ENVU/s320/1.jpg)
Pored predstavnika naše zemlje, nastupili su i predstavnici iz Italije,
Rumunije, Hrvatske, Koreje, Palestine, Grčke, sa Kipra i mnogi drugi. U
konkurenciji profesionalnih kuvara širom sveta, naši predstavnici su se
izdvojili svojom veštinom i maštovitošću.
Da podsetimo,
„International Open Air Cooking Championship“ organizuje se kao kup, četiri puta
godišnje u različitim gradovima. Ove godine, takmičenje je održano u gradu Kluž
Napoka, u Rumuniji.
Нема коментара:
Постави коментар